BESTEL NU UW KAARTEN! KLIK HIER.

kaarten voor de concerten kunnen vooraf worden besteld via het formulier op deze website. We verzoeken u te betalen door het bedrag voor de kaarten over te maken op onze rekening met het nummer IBAN NL29 INGB 0005 6768 11 t.n.v. William Byrd Vocaal Ensemble, Leiden. De kaarten kunnen dan op de avond of middag van het concert worden afgehaald bij de kassa.

Voor de vooraf betaalde kaarten geldt een gereduceerde prijs van € 12,50 per kaart. De betaling moet uiterlijk 24 uur voor het concert zijn bijgeschreven op het genoemde rekeningnummer. Daarna is betaling via de bank niet meer mogelijk en kunnen de bestelde kaarten bij de kassa worden afgehaald tegen contante betaling van de zaalprijs van € 15 per kaart.
Mogelijk werkt het bestelformulier niet altijd door een verschil in browsers. Mocht het registreren via de site niet lukken, kunt u een email sturen naar wbvepenningmeester@gmail.com.

Volgende series:

Voorjaarsconcerten 2017:

In onze volgende concertserie zullen onder meer koorwerken van Zoltán Kodály klinken, waarmee we herdenken dat hij 50 jaar geleden overleed.


Zaterdag 9 september: Open Monumentendag;

mogelijk kort optreden


Programma november 2017: Monteverdi en zijn invloed op de Lutherse muziek

•    Zaterdag 4 november: concert Leiden
•    Zondag 5 november: concert (locatie nog niet definitief, mogelijk Noordwijk of Naaldwijk)
•    Zondag 12 november: concert (locatie nog niet definitief, mogelijk Naaldwijk of Noordwijk)

Zondag 26 november: cantatedienst Pieterskerk


Programma voorjaar 2018: Mis van Vaughan Williams, met motetten van Byrd e.a.


Meer info t.z.t.: www.williambyrd.nl