W E L K O M

Het William Byrd Vocaal Ensemble werd in 1981 opgericht. Het koor, dat idealiter uit zeven mensen per stemgroep bestaat, voert voornamelijk a-capella-muziek uit, hoewel er ook af en toe met begeleiding (piano, barokensemble) gewerkt wordt. Het repertoire omvat de gehele koorliteratuur van de laatste vijfhonderd jaar. Er wordt tweemaal per jaar een concertserie georganiseerd. Daarnaast werken we regelmatig mee aan andere evenementen zoals een Cantatedienst en Open Monumentendag 

N I E U W S

Buiten repetitie

Na de afgelopen weken alleen online te hebben gerepeteerd, mochten we op 15 juni eindelijk weer met samen zingen. Door de Coronamaatregelen konden we nog niet op onze vertrouwde locatie terecht. Maar we hebben als proef buiten mogen repeteren in de Burcht. Benieuwd naar hoe dat ging? Bekijk dan het videoverslag.

A G E N D A

Wij hopen in het najaar alsnog ons uitgestelde Shakespeare programma uit te kunnen voeren. De nieuwe data van deze concerten volgen binnenkort.

 

Concerten uitgesteld

Helaas hebben we onze voorjaarsconcerten moeten uitstellen in verband met de Coronacrisis. Maar van uitstel komt zeker geen afstel. We beraden ons nog op nieuwe data. 

Het William Byrd Vocaal Ensemble zoekt een bas

Wij zijn op zoek naar een lage bas. Kom jij ons koor versterken?

© 2020 William Byrd Vocaal Ensemble

  • Spotify - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
_MG_7652-bewerkt_edited